Lingerie

Aan de kant voor kant! Kant hoort bij lingerie zoals de zon bij de zomer. Het is van oudsher hét materiaal voor verleidelijke lingerie. Kant anno nu is niet te vergelijken met het stugge kant van vroeger. Het nieuwe kant is zijdezacht, lekker luchtig en draagt als een tweede huid.

De must haves voor uw lingerielade

Zorgeloos mooi!

Een strapless jurk maakt een verpletterende indruk op voorwaarde dat je je er 100% zelfverzekerd invoelt. De juiste lingerie speelt hier in een grote rol. Een strapless beha met een bandeaubelijning en een zachte moussecup  zorg voor een prachtig decolleté.

Een ware blikvanger

Ga je voor een  indrukwekkende decolleté?  Zorg dan dat je een diep uitgesneden balconnetbeha in je lingerie lade hebt liggen. Of een modelletje waar zijdezachte kussentjes in zitten die perfecte rondingen garanderen.

Sportkriebels

Een goede sportbeha is een must have voor iedere sportieve  vrouw. Kies daarom voor een beha die perfect op maat is van jou én je sport.

Een elegante allrounder

Geen enkele lingerielade is compleet zonder een elegante allrounder, die zowel bij een vlotte jeans als een koket jurkje past. Subtiele details op de beha zorgen voor een extraatje, zolang ze niet aftekenen onder de kleding.

De juiste slip

De juiste beha doet wonderen voor je silhouet. Maar wist je dat ook de perfecte slip je mooie kantjes extra benadrukken? Kies, afhankelijk van je outfit en figuur, voor een rioslip, een string of een shortje. Ieder broekje heeft zijn eigen troeven! Wij helpen je graag bij de zoektocht naar die gedroomde slip.